Hospice Francinus de Wind in Waalwijk is op zoek naar gemotiveerde en betrokken zorgvrijwilligers (m/v). Wij bieden een prettige werkplek waar tijd is voor de gasten en hun naasten, maar ook voor elkaar. In ons team nemen de vrijwilligers een belangrijke plaats in. Er wordt intensief samengewerkt met de verpleegkundigen en als vrijwilliger ben je een volwaardig teamlid van het gehele hospiceteam (artsen, verpleegkundigen, geestelijk verzorger, huishoudelijke dienst, coördinatoren en manager).

Een belangrijke invulling van de rol van zorgvrijwilliger is “er zijn”, het luisterend oor, het creëren van een huiselijke sfeer. Verder help je als zorgvrijwilliger de verpleegkundige bij het verzorgen van de gasten. Tevens ondersteun je in de dagelijkse zaken, zoals het klaarmaken van de maaltijden en wat licht huishoudelijk werk. We zijn op zoek naar mensen die flexibel, sociaal vaardig en liefdevol zijn. Die zich minimaal 4 uur per week in willen zetten en ook regelmatig in het weekend een dienst kan doen.

Heb je interesse of heb je vragen neem dan contact met ons op via email; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.