Deskundige zorg

De zorg wordt verleend door een multidisciplinair team van verpleegkundigen, artsen, geestelijk verzorger en paramedici; ondersteund door vrijwilligers.

Stichting Hospicezorg Waalwijk en omstreken is eigenaar en bestuurlijk verantwoordelijk voor hospice Francinus de Wind. Stichting Hospicezorg Waalwijk eo is een samenwerkingsverband van Stichting Cini de Wind, Stichting Schakelring, Thebe Thuiszorg en de Regionale huisartsen.

Het bestuur bestaat uit:

De heer H.M.N. Schonis (voorzitter), namens Stichting Cini de Wind

De heer J.J.B. van Kleef (penningmeester)

De heer N.J. Kramer, huisarts (secretaris), namens de Regionale huisartsen

De heer C.J. de Jager, huisarts, namens de Regionale huisartsen

De heer J. Moolenschot, namens Stichting Schakelring

Mevrouw M. Megens, namens Thebe Thuiszorg

De heer J. Heijster, internist, namens Stichting Cini de Wind

 

In hospice Francinus de Wind werken niveau 4 en 5 verpleegkundigen. Vijf van de tien verpleegkundigen hebben de vervolgopleiding Palliatieve Zorg gevolgd.
 

Er werken in hospice Francinus de Wind rond de 75 vrijwilligers. De werkzaamheden zijn enkele groepen te onderscheiden.

Vrijwilligers in de zorg

Dit is de grootste groep vrijwilligers. In de zorg werkt de vrijwilligers als rechterhand van de verpleegkundige. Zeven dagen per week worden vier of vijf vrijwilligers ingepland in aaneengesloten diensten van vier uur. In de ochtend werkt één vrijwilliger naast de twee verpleegkundigen, in de middag en avonddienst werken twee vrijwilligers naast één verpleegkundige. Als vrijwilliger in de zorg ontvang je een interne cursus. Deze bestaat onder andere uit lichamelijke verzorging, tillen, communicatie en spiritualiteit.  

Wij zijn op zoek naar een betrokken verpleegkundige om ons team te versterken!

Wat zijn je kwaliteiten?

-  Diploma verpleegkundige A of hbo-opleiding met relevante ervaring.

-  BIG registratie.

-  Bekwaam in het uitvoeren van medisch technische handelingen.

-  Ervaring en affiniteit met palliatief terminale zorg is een pre.

-  Bereid en in staat tot zelfstandig en verantwoordelijk functioneren waar het accent ligt op klantgerichte zorg.

-  Flexibel inzetbaar in alle diensten (24-uurszorg).

-  Bestand zijn tegen emotionele belasting en anderen hierin kunnen steunen.

-  Communicatief sterk.

-  Goed organisatie vermogen.

-  Vertrouwd zijn met PC-gebruik (tekstverwerking, e-mail en internet).

-  Een Verklaring Omtrent Gedrag is verplicht.

 

En wat kunnen wij voor jou betekenen?

Je krijgt een dienstverband aangeboden van minimaal 24 en maximaal 32 uur per week.

De inschaling vindt plaats in functiegroep 45 van de CAO voor de Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg.

Wij bieden je goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden waaronder deelname aan het fietsenplan, collectieve ziektekostenverzekering, spaarloonregeling, een structurele eindejaarsuitkering van 4%, deelname aan een goed pensioenfonds en een lidmaatschap bij Thebe Extra (als lid maak je gebruik van de aanvullende diensten en services van Thebe tegen gereduceerde tarieven).

 

Procedure

Voor meer vragen kun je terecht bij algemeen manager Baukje Lycklama, telefonisch bereikbaar op maandagochtend, dinsdag en donderdag op 0416-315800.

Brief en cv kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of sturen naar Hospice Francinus de Wind, tnv Baukje Lycklama, Eikendonklaan 4, 5143NG, Waalwijk.

Uiterlijk tot 20 juni 2018. Gesprekken zullen plaatsvinden in week 27.

 

Op zoek naar een bijzondere, leerzame stageplaats?


Het is mogelijk om stage te lopen in Hospice Francinus de Wind. Studenten die de opleiding tot verzorgende of verpleegkundige (niveau 4 of 5) volgen, kunnen solliciteren naar een stageplaats.
We nodigen vooral studenten uit om te solliciteren die al ervaring hebben in de zorg of bezig zijn met/ beginnen aan het 3e of 4e studiejaar, en zoeken naar een stageplaats voor een langere periode.

ANBI

Een ANBI is een algemeen nut beogende instelling. Een instelling kan alleen een ANBI zijn, als ze zich voor minstens 90% inzet voor het algemeen nut.

Lees Meer

Bereikbaarheid

kaartHospice Francinus de Wind
Eikendonklaan 4
5143 NG Waalwijk

telefoon: 0416-315800
telefax: 0416-315809
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">info@hospicefdw.nl
internet: www.hospicefdw.nl
Routebeschrijving

► Per openbaar vervoer is Hospice Francinus de Wind vanuit Tilburg en 's Hertogenbosch bereikbaar met buslijn 136, 300, 301 en 302
 
► Per auto vanuit de richting Oosterhout of 's Hertogenbosch neemt u op de A59 de afrit Drunen (41). Vervolgens richting Drunen Noord de randweg langs de snelweg volgen (ca 2 km). Hierbij twee maal een rotonde recht oversteken. Op de Statenlaan rechtsaf richting Waalwijk. Na ca 2 km na brug over kanaal rechtsaf.

► Per auto vanuit de richting Tilburg neemt u op de N261 de afslag Waalwijk (rechtsaf bij Piet Klerkx Woonboulevard). Na ca 3 km bij bosrand linksaf (Akkerlaan). Daarna eerste weg rechts en bij stoplichten linksaf.

­