Deskundige zorg

De zorg wordt verleend door een multidisciplinair team van verpleegkundigen, artsen, geestelijk verzorger en paramedici; ondersteund door vrijwilligers.

In hospice Francinus de Wind werken niveau 4 en 5 verpleegkundigen. Vijf van de tien verpleegkundigen hebben de vervolgopleiding Palliatieve Zorg gevolgd.

ANBI

Een ANBI is een algemeen nut beogende instelling. Een instelling kan alleen een ANBI zijn, als ze zich voor minstens 90% inzet voor het algemeen nut.

kaartHospice Francinus de Wind
Eikendonklaan 4
5143 NG Waalwijk

telefoon: 0416-315800
telefax: 0416-315809
internet: www.hospicefdw.nl
Routebeschrijving

► Per openbaar vervoer is Hospice Francinus de Wind vanuit Tilburg en 's Hertogenbosch bereikbaar met buslijn 136, 300, 301 en 302

► Per auto vanuit de richting Oosterhout of 's Hertogenbosch neemt u op de A59 de afrit Drunen (41). Vervolgens richting Drunen Noord de randweg langs de snelweg volgen (ca 2 km). Hierbij twee maal een rotonde recht oversteken. Op de Statenlaan rechtsaf richting Waalwijk. Na ca 2 km na brug over kanaal rechtsaf.

► Per auto vanuit de richting Tilburg neemt u op de N261 de afslag Waalwijk (rechtsaf bij Piet Klerkx Woonboulevard). Na ca 3 km bij bosrand linksaf (Akkerlaan). Daarna eerste weg rechts en bij stoplichten linksaf.