Deskundige zorg

De zorg wordt verleend door een multidisciplinair team van verpleegkundigen, artsen, geestelijk verzorger en paramedici; ondersteund door vrijwilligers.

Stichting Hospicezorg Waalwijk en omstreken is eigenaar en bestuurlijk verantwoordelijk voor hospice Francinus de Wind. Stichting Hospicezorg Waalwijk eo is een samenwerkingsverband van Stichting Cini de Wind, Stichting Schakelring, Thebe Thuiszorg en de Regionale huisartsen.

Het bestuur bestaat uit:

De heer H.M.N. Schonis (voorzitter), namens Stichting Cini de Wind

De heer J.J.B. van Kleef (penningmeester)

De heer N.J. Kramer, huisarts (secretaris), namens de Regionale huisartsen

De heer C.J. de Jager, huisarts, namens de Regionale huisartsen

De heer J. Moolenschot, namens Stichting Schakelring

Mevrouw M. Megens, namens Thebe Thuiszorg

De heer J. Heijster, internist, namens Stichting Cini de Wind

ANBI

Een ANBI is een algemeen nut beogende instelling. Een instelling kan alleen een ANBI zijn, als ze zich voor minstens 90% inzet voor het algemeen nut.

kaartHospice Francinus de Wind
Eikendonklaan 4
5143 NG Waalwijk

telefoon: 0416-315800
telefax: 0416-315809
internet: www.hospicefdw.nl
Routebeschrijving

► Per openbaar vervoer is Hospice Francinus de Wind vanuit Tilburg en 's Hertogenbosch bereikbaar met buslijn 136, 300, 301 en 302

► Per auto vanuit de richting Oosterhout of 's Hertogenbosch neemt u op de A59 de afrit Drunen (41). Vervolgens richting Drunen Noord de randweg langs de snelweg volgen (ca 2 km). Hierbij twee maal een rotonde recht oversteken. Op de Statenlaan rechtsaf richting Waalwijk. Na ca 2 km na brug over kanaal rechtsaf.

► Per auto vanuit de richting Tilburg neemt u op de N261 de afslag Waalwijk (rechtsaf bij Piet Klerkx Woonboulevard). Na ca 3 km bij bosrand linksaf (Akkerlaan). Daarna eerste weg rechts en bij stoplichten linksaf.