Deskundige zorg

De zorg wordt verleend door een multidisciplinair team van verpleegkundigen, artsen, geestelijk verzorger en paramedici; ondersteund door vrijwilligers.

Op zoek naar een bijzondere, leerzame stageplaats?

 

 


Het is mogelijk om stage te lopen in Hospice Francinus de Wind. Studenten die de opleiding tot verzorgende of verpleegkundige (niveau 4 of 5) volgen, kunnen solliciteren naar een stageplaats.
We nodigen vooral studenten uit om te solliciteren die al ervaring hebben in de zorg of bezig zijn met/ beginnen aan het 3e of 4e studiejaar, en zoeken naar een stageplaats voor een langere periode.

 


Zend uw schriftelijke sollicitatie naar:
Hospice Francinus de Wind
T.n.v. stagebegeleider
Eikendonklaan 4
5143 NG  Waalwijk
 
Mailen kan ook:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

ANBI

Een ANBI is een algemeen nut beogende instelling. Een instelling kan alleen een ANBI zijn, als ze zich voor minstens 90% inzet voor het algemeen nut.

Lees Meer

Bereikbaarheid

kaartHospice Francinus de Wind
Eikendonklaan 4
5143 NG Waalwijk

telefoon: 0416-315800
telefax: 0416-315809
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">info@hospicefdw.nl
internet: www.hospicefdw.nl
Routebeschrijving

► Per openbaar vervoer is Hospice Francinus de Wind vanuit Tilburg en 's Hertogenbosch bereikbaar met buslijn 136, 300, 301 en 302
 
► Per auto vanuit de richting Oosterhout of 's Hertogenbosch neemt u op de A59 de afrit Drunen (41). Vervolgens richting Drunen Noord de randweg langs de snelweg volgen (ca 2 km). Hierbij twee maal een rotonde recht oversteken. Op de Statenlaan rechtsaf richting Waalwijk. Na ca 2 km na brug over kanaal rechtsaf.

► Per auto vanuit de richting Tilburg neemt u op de N261 de afslag Waalwijk (rechtsaf bij Piet Klerkx Woonboulevard). Na ca 3 km bij bosrand linksaf (Akkerlaan). Daarna eerste weg rechts en bij stoplichten linksaf.

­